Kárpittisztítás

Kárpitozott bútorok helyszíni tisztítása és poratka-mentesítése nagy hatékonysággal, garantáltan vegyszermentesen, biotisztítási eljárással.


Próbálkozott már kárpitozott bútorainak „házilag” végzett tisztításával? Az eredmény kárpótolta Önt a tisztításba fektetett időért és energiáért?

Amennyiben a válasza erre a kérdésre: „nem”, úgy a legjobb helyen jár, hogy megoldjuk problémáját.


Speciális biotakarítási módszerünkkel a makacs foltokat és a kárpitozott bútorok tömőanyagának mélyén lévő baktériumokat, atkákat egyszerre tüntetjük el nyomtalanul.A biotiszítás előnyei

  • nem alkalmazunk szappanalapú, felületaktív tisztítószereket, mert ezek használatakor a korábbi foltok pereme megmarad és a foltok „újraélednek”
  • munkánkat az Ön otthonában (irodájában) végezzük el, így figyelemmel kísérheti az alkalmazott technológia lépéseit és közvetlenül tapasztalhatja meg annak eredményességét
  • gyors száradási idő
  • allergén- és vegyszermentes, higiénikus tisztaság


A kárpittisztítás folyamata

Mélytisztítási eljárásunk során - a kárpit fajtájától függően - nagyteljesítményű berendezésünknek köszönhetően 10-20 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink közel 70 °C-os vizes keverékkel dolgozik, így a 40 °C-ig "hőálló" atkáknak mondhatni "esélyük sincs".

Rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes kétkomponensű BIO tisztítószert alkalmazunk, melyek egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet képeznek. A kárpittisztítás során nagy nyomással az anyagba préselt széndioxidos vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a foltok, hanem "gyökerestül" kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem jutnak a kárpitba vegyi anyagok.


Száradási idő

Módszerünk a hagyományos eljárásokkal szemben sokkal kevesebb nedvességet visz a felületre, alkalmazott nagy teljesítményű berendezésünk pedig eltávolítja annak nagy részét. A szénsavbázisú BIO tisztítási megoldás a normál technológiákhoz képest min. 20%-kal kevesebb nedvességet juttat a felületbe, és mégis teljes mélységében áttisztítja azt, ugyanakkor nem alkalmaz allergén, az anyagot roncsoló alkotóelemeket

A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezésünknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok - vastagságtól és a hőmérsékleti viszonyoktól függően - 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.


Speciális kezelést igénylő kárpitok

Biotisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas a microfiber vagy textilbőr bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitszövetekhez. Ezeknél az anyagoknál azonban - tapasztalatunk alapján - a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, anyag és idő szükséges, ezért ezek tisztítása magasabb költséggel jár.


Munkálatok várható időtartama

A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra .Munkánk során a maximális hatékonyságra törekszünk, ezért a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal.


Áraink

Normál szövetkárpitozású bútorok


Bútorkárpit - fotel / db

2500,-

Bútorkárpit - kanapé 2 személyes / db

5200,-

Bútorkárpit - kanapé 3 személyes / db

8000,-

Bútorkárpit - kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm-ig / db

1800,-

Bútorkárpit - kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm felett / db

2500,-

Bútorkárpit - sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik)/ db

2500,-

Bútorkárpit - fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnákkal: az alapbútor tisztításának ára + mérettől függően párnánként

800,- / 1200,-

Bútorkárpit - kárpitozott szék támla nélkül / támlával / db

500,- / 900,-

Bútorkárpit - puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db

800,- / 1200,-

Textilbőr (hasított bőrre, nubuk hatású anyagra hasonlító) kárpitozású bútorok (NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Novastar, stb.)

(a tisztítási árak max. 20 %-kal magasabbak lehetnek a szennyezettség függvényében, de ez a helyszínen kerül megbeszélésre a megtekintést követően)


Bútorkárpit - textilbőr huzatú fotel / db

5800,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú 2 személyes kanapé

10400,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú 3 személyes kanapé

14900,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm-ig / db

1800,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm felett / db

2500,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú sarokgarnitúra ülőhelyenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik)/ db

4500,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnákkal: az alapbútor tisztításának ára + mérettől függően párnánként

1500,- / 3000,-

Bútorkárpit -textilbőr huzatú puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db

2500,- / 4500,-

Bútorkárpit - textilbőr kárpitozású szék támla nélkül / támlával / db

1000,- / 1500,-

Ágyak, kiegészítők


Heverő (90 x 200 cm-es) ágykerettel / + kárpitozott fejtámlával / db

2500,- / 3200,-

Franciaágy (160-200 x 200 cm-es) ágykerettel / + kárpitozott fejámlával / db

3800,- / 5300,-

Díszpárna tisztítása normál kárpit huzattal - kicsi (30 x 40 cm-ig) / nagy (30 x 40 cm feleltt) / db

300,- / 1000,-

Fali kárpit, drapéria - bútorszövetből / selyemből / m2

1500,- / 3200,-

Gyapjú takaró, derékalj tisztítása helyben 100 x 200 cm / 200 x 200 cm vagy felette / db

1600,- / 3000,-

Babakocsik, kiegészítők


Babakocsi - normál (külső, belső tisztítás vázzal együtt)

5000,-

Babakocsi - nagyméretű, komplett tisztítás tárolóval, esővédővel, vázzal együtt

6500,-

Babakocsi - iker, tisztítás tárolóval, esővédővel, tárolóval, vázzal együtt

10000,-

Babakocsi - hordozó külső-belső tisztítás

2500,-

Babakocsi - kiegészítők és egyéb tisztítási feladatok

megbeszélés szerint

Kiszállási díj: Fonyódon ingyenes, Fonyód város határán kívül 30 Ft/km

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk mindent elkövetni, de elszíneződések esetén "csodát " mi sem tudunk tenni!
Extra szennyezettség (nagyon piszkos, vizeletfoltos vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően +20 % felárat számolhatunk.


Dohos szagú bútorok tisztítása esetén a szag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT!


„A tisztaság fél egészség”… ezért ne bízza a véletlenre!

 Bízza inkább szakemberre!

Időpont egyeztetés: 70/319-5000