Autókárpit tisztítás


Vegyszermentes autókárpit tisztítás az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban.


Szeretné, ha autója kárpitja vegyszerek alkalmazása nélkül, a leghatékonyabb folttisztítási eljárást alkalmazva szabadulna meg a portól és a foltokól?


A biotisztítási eljárással mindez valóra válhat.
A biotiszítás előnyei

  • nem alkalmazunk szappanalapú, felületaktív tisztítószereket, mert ezek használatakor a korábbi foltok pereme megmarad és a foltok „újraélednek”
  • munkánkat az Ön otthonában (irodájában) végezzük el, így figyelemmel kísérheti az alkalmazott technológia lépéseit és közvetlenül tapasztalhatja meg annak eredményességét
  • gyors száradási idő
  • allergén- és vegyszermentes, higiénikus tisztaság


Autókárpit tisztítás folyamata

A gépkocsi kárpit tisztítása mindig embert próbáló feladat, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarok miatt, ugyanakkor gyakori a váratlan szennyeződés a gépkocsi mozgása következtében. A hagyományos, mondhatni "klasszikus" belső kárpittisztítás során a kocsit szinte "kibelezik", teljesen átmossák (és átvizezik) nagynyomású berendezéssel, majd a szárítás következik. Ez egy igen nehézkes, költséges és főleg időigényes feladat, a kocsi napokig nem használható újra.

Az általunk használt technológiával és berendezésünkkel azonban szétszerelés nélkül hozzáférünk a legeldugottabb helyekhez is, a kárpitból pedig biotakarítási technológiánkkal és vegyszermentes tisztítószereinkkel még a makacs foltokat, olajat, rágógumit, stb. is a legtöbbször nyomtalanul el tudjuk távolítani.

Cégünk az autókárpitok és autószőnyegek tisztítása során  kizárólag a rendkívül hatékony,  vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereit alkalmazza, mely a kárpitszövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal. Az anyagba préselt széndioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, mely így könnyen összetakarítható az ülésekről, padlószőnyegből. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a koszos foltok, hanem szinte "gyökerestül" kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem jut a kárpitba, szőnyegbe allergén vegyi anyag.

Mélytisztítási eljárásunk során - a kárpit fajtájától függően - alkalmazott berendezésünknek köszönhetően 10-15 cm-es mélységig tudunk a ülések tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.


Száradási idő

Professzionális 3 motoros gépünknek köszönhetően a frissen kitisztított autókárpitok 2-4 óra múlva (természetesen a külső hőmérséklettől függően) belül szárazak, és a gépkocsi újra igénybe vehető.


A munkálatok várható időtartama

- alaptisztítás (ülések, ajtók): kb. 1 óra

- normál tisztítás (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó): kb. 1 és 1/2 óra

- teljes tisztítás: (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó, minden műanyag felület és tároló rekeszek): kb. 2 óraÁraink

Normál kárpitozású 5 személyes gépkocsi


Autókárpit N I. - utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete

8000,-

Autókárpit N II. - autókárpit N I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + kalaptartó

13500,-

Autó NK. - kompett teljes belső takarítás: autókárpit N I. + N II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése

16000,-

Autó NM - teljes mennyezeti kárpit tisztítása

3500,-

Normál kárpitozású kombi, egyterű, terepjáró


Autókárpit E I. - utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete (2 üléssor esetén)

8000,-

Autókárpit E II. - autókárpit E I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + roló

15000,-

Autó EK - kompett teljes belső takarítás: autókárpit E I. + E II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése

18000,-

Autókárpit ES - harmadik üléssor esetén ülésenként

2500,-

Autó EM - teljes mennyezeti kárpit tisztítása

6000,-

Egyéb autótisztítás, kiegészítők


Belső takarítása nagyobb gépjárművek kisbusz, busz, repülőgép, hajó, stb.) esetén arányosan a fenti árakhoz

megegyezés szerint

Autós gyermekülés tisztítása / db

3000,-

Autóülés - normál kárpittal / db

2500,-

Autóülés - bőrkárpit esetén / db

3000,-

Takarítás - tisztítás megrendelése esetén minden fajta folt, szagok (vizelet, rágógumi, vörösbor, olaj, zsír, szén, stb.) eltávolítása

ingyenes

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk mindent elkövetni, de elszíneződések esetén "csodát" mi sem tudunk tenni!

Extra szennyezettség (nagyon piszkos, vizelet foltos vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően +20 % felárat számolhatunk.