Szőnyegtisztítás

Helyszínen végzett szőnyegtisztítás, garantáltan vegyszerek használata nélkül, biotisztítási eljárás alkalmazásával.


Szeretne megszabadulni a szőnyegeiben lerakódott portól és szennyeződésektől, melyek károsak Ön és családja egészségére?


A biotisztítás egyszerre jelent megoldást az allergének és por eltüntetésére, valamint a vegyszerek használata nélküli tisztaságra.
A biotiszítás előnyei

  • nem alkalmazunk szappanalapú, felületaktív tisztítószereket, mert ezek használatakor a korábbi foltok pereme megmarad és a foltok „újraélednek”
  • az előtisztításhoz az ipari teljesítménnyel rendelkező Kirby gyártmányú gépet használjuk, mely a forgókefés porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatására a szőnyeg legmélyebb rétegeiből is eltávolítja a port.
  • munkánkat az Ön otthonában (irodájában) végezzük el, így figyelemmel kísérheti az alkalmazott technológia lépéseit és közvetlenül tapasztalhatja meg annak eredményességét
  • gyors száradási idő
  • allergén- és vegyszermentes, higiénikus tisztaság
  • az eljárás következtében a későbbi szőnyegtisztítás könnyebb, a tisztítási időszakok kitolódnak, ami jelentős költségmegtakarítást is eredményez


A szőnyegtisztítás folyamata

Előtisztítás:

Száraz portalanító előtisztítás Kirby nagyerejű forgókefés poroló-porszívóval

Az előtisztítás eredményességét alkalmazott amerikai Kirby gyártmányú gépünk egyedülálló teljesítményének, a forgókefés porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A poroló teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk előkészítése garantált eredménnyel jár.

Foltkezelés: Az erőteljes szennyeződéseket nagy gondossággal foltonként vesszük kezelésbe, a maximális hatékonyságra törekedve.


Biotisztítás: Forró vizes tisztítás speciális kétkomponensű BIO tisztítószerünkkel, közben a nedvesség kiszívása professzionális 3 motoros gépünkkel

Az előtisztítást követően nagyteljesítményű szőnyegtisztító gépünkkel speciális vegyszermentes tisztítást végzünk, melynek során a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket. A vegyszermentes bio szőnyegtisztítási művelet során a szőnyegből eltávolítjuk a korábbi tisztításokból származó szappanos és egyéb tenzid alapú tisztítószerek maradványait melyek a port, piszkot eddig megkötötték, így a szőnyeg hosszabb ideig marad tiszta.

A felület száraz átporszívózása, mely művelet során az oxigénnel dúsított keverék által a felszínre hozott szennyeződést a szőnyegről eltüntetjük.


Száradási idő

BIO tisztítási technológiánk alkalmazása után a padlószőnyegek teljes száradási ideje - vastagságtól és hőmérsékleti viszonyoktól függően - max. 3-5 óra.

Módszerünk a hagyományos eljárásokkal szemben sokkal kevesebb nedvességet visz a felületre, alkalmazott nagy teljesítményű berendezésünk pedig eltávolítja annak nagy részét. A szénsavbázisú BIO tisztítási megoldás a normál technológiákhoz képest min. 20%-kal kevesebb nedvességet juttat a felületbe, és mégis teljes mélységében áttisztítja azt... ugyanakkor nem alkalmaz allergén, az anyagot roncsoló alkotóelemeket!


ÁrainkSzőnyegtisztítás: 1.200 Ft/m2

-

Kiszállási díj: Fonyódon ingyenes, Fonyód város határán kívül 30 Ft/km

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel tisztítása esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk mindent elkövetni, de elszíneződések esetén " csodát" mi sem tudunk tenni!
Extra szennyezettség (nagyon piszkos, vizelet foltos vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően +20 % felárat számolhatunk.


Dohos szagú szőnyegek tisztítása esetén a szag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT!

 „A tisztaság fél egészség”… ezért ne bízza a véletlenre!

 Bízza inkább szakemberre!


Időpont egyeztetés: 70/319-5000

Tájékoztatjuk Tisztelt Megrendelőinket, hogy 2018.08.01-től kizárólag  a helyszínen végzett szőnyegtisztítási szolgáltatást végezzük, melynek keretében előzetesen egyeztetett időpontban kollégánk az Önök otthonában végzi el a szőnyegek tisztítását. 

(minimális megrendelés 10 m2).


Bővebb információ munkatársainknál az üzletben!